Webdesign & webdevelopment

We creëren en ontwikkelen een professionele website van A tot Z, volledig afgestemd op de wensen en doelstellingen van uw bedrijf.


Omdat elk bedrijf op vlak van online marketing en websites specifieke noden en doelstellingen heeft, bieden we op maat van elke klant de meest geschikte websiteformule aan.

Wij komen u hierin tegemoet door u een aantal keuzepakketten voor te stellen waardoor u zelf en volgens eigen budget kunt kiezen welke formule best bij u past.


VISIBILITY PACK

In deze formule ontwikkelen wij voor u een websitepagina met uw logo en contactgegevens waardoor u snel online kunt worden teruggevonden.

CREATIVITY PACK

Is een visitekaartje niet genoeg, dan kan je gaan voor een uitgebreidere website. Geef meer informatie en foto's mee van je bedrijf.

SOLUTION PACK

Wens je zelf je website te beheren? Dan plaatsen wij een Content Management System (CMS) achter de website. Nieuwe foto's online plaatsen en teksten aanpassen was nog nooit zo gemakkelijk.

Online marketing


We begeleiden u in innovatieve en strategische online marketing, afgestemd op de doelgroep van uw bedrijf. Onze kracht ligt in het inzetten van marketingstrategieën die tastbaar resultaat opleveren waardoor we de grenzen van digitale media overstijgen.

Kortom: een surplus voor uw website en een uitgesproken duurzame klantenbinding. Onze twee marketingtools vindt u hier:

SEO

Aan de hand van Search Engine Optimization zorgen wij ervoor dat toekomstige klanten door het ingeven van bepaalde zoektermen gerelateerd aan uw bedrijf, uw website als eerste in de resultatenlijst van zoekmachines (bv. “Google”) te zien krijgen.

SOCIAL MEDIA SUPPORT

Door het gericht inzetten van de juiste marketingtools in online media zoals Facebook, Twitter,... zorgen wij onder andere voor meer visibiliteit en naamsbekendheid van uw bedrijf, extra bezoekers op uw website,...